jeudi 31 mai 2007

Espagne

Ma plus grande fierté du moment :Et le résumé, quand même, si vous voulez savoir de quoi ça cause :

Todos los capitanes piratas depusieron las armas excepto El Halcón, hoy encarcelado. ¿Lo salvarán los antiguos bandidos, ahora convertidos en colonos? ¿Su tesoro permanecerá para siempre en paradero desconocido? En este mundo entre dos épocas, en una isla que ya no es el paraíso original de los descubridores, la agitación llega a su máximo apogeo... y dos extraños ornitólogos abrigan la esperanza de capturar al último dodo.

11 commentaires:

La vache espagnole a dit…

Tu parles super bien portuguais la vache !

Assimil a dit…

Sim. Bom dia. Como vai ? Vamos beber um copo ? Queria mais um.

Rodrigo a dit…

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

simoneto a dit…

Hola amigo loc!
quétal?
A mi me gusta tu comics. Pero los dibujos son un poco blancos.

Porque? Dice mi.

Li-An a dit…

Pas mieux...

Lio a dit…

Salut Li-an....

lacrainte a dit…

maintenant dans la pub ils prennent du cake.

appollo en la montana a dit…

Per aquelles persones que volen prendre un bany per relaxar-se durant unes hores en aigua calenta, i per oblidar l’estrès, el cansament i els dolors musculars, es podria fer un massatge per Olivier Appollo.
estinat a les persones que volen gaudir de totes les instal ·lacions de Caldea i els agrada estar tranquils i mes quan hi ha molta afluència. Per a poder anar al Club Appollo, cal obligatòriament reservar tractaments en la montana.

Programes Club Appollo tractaments

cake a dit…

Alors?

cake a dit…

petit joueur

jim j a dit…

I like your comics.